Andersin tarina osa 1/5: Lähtölaukaus painonhallintaan

Vuonna 2009 painoni lähenteli 120 kiloa ja ajattelin, että varmaan asialle pitäisi tehdä jotain, kunnes se joulun jälkeen olikin jo lähes 125 kiloa. Istuin tuolini päälle pohtimaan elämääni ja tuoli varmaan pohti hyvin pitkälle samaa asiaa, mutta omasta näkökulmastaan.

Koska olin jo vuosia ”laihduttanut” hieman huonommalla tuloksella, otin avuksi täysin uuden strategian, ja aloitin unohtamalla kaiken sen, mitä olen koskaan kuullut laihduttamisesta. Ei enää keittodieettejä tai ”älä syö enää mitään. Koskaan.” -dieettejä. Ne toimivat hetkellisesti, mutta elintottumukset eivät korjaannu sen puolen vuoden kuihdutuksen aikana. Sitä vain odotti, milloin tämä oikein loppuu, että voi vetää pizzaa!

Anders Nylander on 35 vuotias Helsinkiläinen yrittävä yrittäjä, joka ei ole vielä uskaltanut hypätä pois oravanpyörästä ja hankkimaan verenpaineongelmia. Päivätöissä vakuutusalalla, iltaisin yrittäjä. Pyrkinyt viimeiset 20 vuotta laihtumaan, sittemmin päättänyt unohtaa kaiken opetetun ja tehdä kuten itse parhaaksi katsoo.

Lähtöpaino 2009: 125 kiloa
Paino 2013: 94 kiloa

Seuraava osa >

Kokeile päätöksiä

Katso faktat

Kirjoittaja: Cecilia Bergström

Julkaistu:
Jaa muille:
Tilaa kirjoittajan syöte
  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *