Andersin tarina osa 5/5: Vastoinkäymisistä voittoon

Ilmottauduin Fat Campille ja vedin siellä täysiä. Kilpailuhenkisyys oli vahvaa ja itsensä sekä muiden voittaminen kiilui silmissä, mutta paino lähtikin nousemaan ja painoin yllättäen taas 106 kiloa. Nyt kun lihakset joutuivat taas hommiin, alkoi nesteitä kertyä kehoon ja paino nousta. Kesään mennessä homma kuitenkin korjaantui ja lopetin kesäkuussa Fat Campin painaen 97 kiloa, ja huomattavalla lisälihasmassalla.

Touko- kesäkuun taistelin massiivista selkäkipua vastaan, kun välilevyn pullistuma oli hyökännyt kahteen välilevyyn. Jalka puutui, käsi puutui ja ala selkä olisi saanut myös puutua. Vaivoista pääsi kuitenkin eroon venyttelyllä ja osteopaatin käynnillä ja sitten tulikin ultimatetreeni. Olin vielä kesän lopuksi kuukauden ajan remontoimassa taloa. Paino ei juurikaan pudonnut, mutta kroppa selvästi kiinteytyi entisestään.

Siitä on nyt noin neljä vuotta aikaa kun heräsin todellisuuteen. Painan 93 kiloa, joka on yli 30 kiloa vähemmän kuin aloittaessani. Pystyn juoksemaan useita kilometrejä noin 9 kilometrin keskinopeudella, viiden kerroksen portaat menevät puuskuttamatta ja vaatteita voi ostaa normaaleista kaupoista. Siinä on teille muille samiksille hieman tavotteita!

Anders Nylander on 35 vuotias Helsinkiläinen yrittävä yrittäjä, joka ei ole vielä uskaltanut hypätä pois oravanpyörästä ja hankkimaan verenpaineongelmia. Päivätöissä vakuutusalalla, iltaisin yrittäjä. Pyrkinyt viimeiset 20 vuotta laihtumaan, sittemmin päättänyt unohtaa kaiken opetetun ja tehdä kuten itse parhaaksi katsoo.

Edelliset osat

Katso faktat

Kokeile päätöksiä

Kirjoittaja: Cecilia Bergström

Julkaistu:
Jaa muille:
Tilaa kirjoittajan syöte
  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *