Kirsi Heinonen

Liikettä rakastava sosiaalipsykologi, joka nauttii elämisen ihmettelystä.

Antti Hytti

Valistaja ja kukkahattusetä, kiinnostunut erityisesti päihteiden vaikutuksista työpaikoilla ja päihteiden asemasta arjen kulttuurissa. Puhuu päihderatkaisuista mieluummin kuin päihdeongelmista.

Karim Khanji

Kehonhuollosta ja ravitsemuksesta kiinnostunut opiskelija, kirjailija sekä aktiivinen yhdistystoimija. Lähellä sydäntä ovat hyvä ruoka, liikkuminen ja kamppailulajit.

Sari Koski

Yksi elämä projektipäällikkö Diabetesliitosta, joka tutkii ja kokeilee ja joskus jopa onnistuu. Koulutukseltaan fysioterapeutti ja TtM. Pelastaa maailman asia kerrallaan.

Anne Kuusisto

Innostuva kannustaja, joka etsii kauneutta ja elää suurella sydämellä.

Susanna Manu

Aivoliiton järjestötiedottaja, joka dokumentoi mielellään kameralla hetkiä muistoiksi. Top kolmoseeni kuuluvat luonto, ruoka ja kulttuuri.

Ilpo Mikonmäki

Poliittisesta kulttuurista kiinnostunut sosiologi, joka harrastaa pakkomielteisesti pyöräilyä. Haluaisi harrastaa hyötyliikuntaa, mutta päätyy säännöllisesti ajamaan kilpaa.

Pia Puustelli

on viestinnän jokapaikanhöylä ja kulttuurin sekakäyttäjä. Arkileivän tuovat pöytään Yksi elämän #terveystalkoot ja vapaa-ajan suolaavat taide-elämykset.

Miika Rautiainen

Digivalaistunut omakotitalonmies, jonka sydäntä lähellä ovat yhdistyshäärääminen ja vapaaehtoistyö. Aktiivinen liikkuja ja hyvinvoija.

Johanna Toropainen

Syvällinen pohdiskelija, joka nauttii elämän pienistä vivahteista. Elämään iloa tuovat perheen lisäksi kirjat, hyvä kahvi ja kiireetön kotona olo.