Kirsi Heinonen

Liikettä rakastava sosiaalipsykologi, joka nauttii elämisen ihmettelystä.

Antti Hytti

Valistaja ja kukkahattusetä, kiinnostunut erityisesti päihteiden vaikutuksista työpaikoilla ja päihteiden asemasta arjen kulttuurissa. Puhuu päihderatkaisuista mieluummin kuin päihdeongelmista.

Karim Khanji

Laillistettu ravitsemusterapeutti ja fysioterapeutti, joka vapaa-ajallaan kuluttaa eri kamppailusalien tatameja. Kehonhuollon puolestapuhuja, kirjailija ja rento liikkuja.

Sari Koski

Kehittämispäällikkö Diabetesliitosta, joka tutkii ja kokeilee ja joskus jopa onnistuu. Koulutukseltaan fysioterapeutti ja TtM. Pelastaa maailman asia kerrallaan.

Anne Kuusisto

Innostuva kannustaja, joka etsii kauneutta ja elää suurella sydämellä.

Susanna Manu

Aivoliiton järjestötiedottaja, joka dokumentoi mielellään kameralla hetkiä muistoiksi. Top kolmoseeni kuuluvat luonto, ruoka ja kulttuuri.

Ilpo Mikonmäki

Poliittisesta kulttuurista kiinnostunut sosiologi, joka harrastaa pakkomielteisesti pyöräilyä. Haluaisi harrastaa hyötyliikuntaa, mutta päätyy säännöllisesti ajamaan kilpaa.

Pia Puustelli

on viestinnän jokapaikanhöylä ja kulttuurin sekakäyttäjä. Arkileivän tuovat pöytään Aivoliitto ja Yksi elämän #terveystalkoot. Vapaa-ajan suolaavat taide-elämykset.

Miika Rautiainen

Digivalaistunut omakotitalonmies, jonka sydäntä lähellä ovat yhdistyshäärääminen ja vapaaehtoistyö. Aktiivinen liikkuja ja hyvinvoija.

Johanna Toropainen

Syvällinen pohdiskelija, joka nauttii elämän pienistä vivahteista. Elämään iloa tuovat perheen lisäksi kirjat, hyvä kahvi ja kiireetön kotona olo.