Medialle

Yleistä

Elämäntapamuutos on pelottava sana: se kuulostaa suurelta ponnistukselta ja vaatimukselta luopua jostain. Pieni päätös päivässä -verkkopalvelu lähestyy asiaa toisenlaisesta näkökulmasta. Isoimmatkin elämänmuutokset koostuvat lopulta pienistä päivittäisistä päätöksistä, sellaisista jotka tekevät fiiliksen paremmaksi juuri nyt. Palvelu on suunniteltu tavallista ihmistä varten ja tarjoaa yksinkertaisia apuvälineitä oman terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja parantamiseen – sinun ehdoillasi!

Palvelu jakautuu kolmeen osaan:

  • Faktat-osiosta löydät tiiviiksi pakattua tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista.
  • Blogissamme voit inspiroitua selaamalla toimituksemme kirjoittamia, jatkuvasti päivittyviä artikkeleja. Artikkelit pyrkivät olemaan paitsi innostavia, myös hauskoja ja viihdyttäviä. Kirjoittajat eivät ole yli-inhimillisiä terveysguruja, vaan usein itsekin pienten päätöstensä kanssa painiskelevia tavallisia tyyppejä.
  • Oma Päätös -pelissä voit luoda ja toteuttaa itsellesi sopivia tavoitteita, tsempata muita käyttäjiä tai tehdä heidän päätöksistään omiasi. Omat päätöksesi ja onnistumisesi tallentuvat palveluun, jotta voit seurata edistymistäsi. Ylimääräistä pontta antavat vielä päätöksistä suoriutuneiden käyttäjien kannustavat tarinat – matka elämänmuutokseen taittuu näet kevyemmin hyvässä seurassa.

Mediatiedote

Lataa mediatiedote PDF-tiedostona tästä.

Kuvia mediakäyttöön

PPP_logoppp_iphoneppp_ipad_ja_iphoneppp_ipadppp_anna