Mies, koskettele kiveksiäsi – Tai mikä parempaa, anna muiden kosketella niitä

Marraskuussa se taas alkaa. Lukemattomat miehet ovat hyvällä asialla ja ottavat osaa Movember-kampanjaan kasvattamalla viikset. Movemberin tarkoituksena on levittää eturauhas- ja kivessyöpätietoutta ympäri maailman.

Wikipedian mukaan eturauhasen syöpä on maailmanlaajuisesti miesten toiseksi yleisin syöpä, jonka esiintyvyys vaihtelee suuresti maanosittain. Suomessa sairastuneiden keski-ikä on noin 70 vuotta. Suomessa eturauhasen syöpä on väestön yleisin syöpä, ja uusia tapauksia todetaan vuosittain lähes 5000. Kivessyöpä on 20-34-vuotiaiden miesten yleisin syöpä.

Kaiken Movember-hehkutuksen keskellä on kuitenkin hyvä muistaa, että kivessyöpää voi tarkkailla myös kotikonstein. Äärimmäisen moni Movember-osallistuja tähän joutuukin tyytymään ainakin marraskuun ajan. Suurin ongelma kun Movemberissa on siinä, että viikset ovat lähes poikkeuksitta kasvattajan kuin kasvattajan naamalla uskomattoman rumat. Älä siis kasvata viiksiä, mikäli haluat seksipartnerin. Silloin sinulla on paremmat mahdollisuudet saada joku toinen koskettelemaan kiveksiäsi. Terve kives on kimmoisa, symmetrinen ja pinnaltaan sileä.

Mies! Älä usko käskyjä, joita kuulet läpi elämäsi. Koskettele kiveksiäsi katsellessasi televisiota. Hyväile niitä tietokoneen ääressä istuessasi. Anna puolisosi kosketella kiveksiäsi. Anna puolisosi hyväillä niitä. Mikäli olet tarpeeksi auervaara ja onnekas, anna tuntemattomien ihmisten kosketella ja hyväillä niitä. Se, että siitä saattaa saada miellyttävän olotilan ei poista sitä tosiasiaa, että toimit samalla oman terveytesi hyväksi. Unohda syyllisyys ja muistot niistä kerroista, kun partnerisi katsoi sinua pahasti raaputettuasi roikkuviasi ruokalautasesi edessä luullen, ettei kukaan huomaa.

Eturauhassyöpää et itse pysty sormillasi havaitsemaan. Mikään ei seikkailunhaluisimpia kuitenkaan estä sitä yrittämästä.

Mikäli kuitenkin aiot ottaa puolittaisin pakkoselibaatin viikset naamallesi kasvattamalla, ja haluat samalla levittää tarpeellista Movember-tietoutta kanssaihmisillesi, surffaa osoitteeseen movember.com.

On myös otettava huomioon, että villien huhupuheiden mukaan jotkut yksilöt jopa kiinnostuvat Movember-miehistä. Heidän mielestään Movember-viikset kasvattamalla mies osoittaa tukevansa tärkeää asiaa, ja tämä toimii osoituksena älykkyydestä. Ja kuten me kaikki tiedämme, älykkyys on seksikästä.

Julkaistu:
Jaa muille:
Tilaa kirjoittajan syöte
  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *