Pieni päivitys päivässä

Pieni Päätös Päivässä -palvelu kehittyy kovaa vauhtia. Päätimme sen kunniaksi koota viimeisimmät uudistukset yhteen.

Oma Päätös -pelissä voit nyt nähdä yhteenvedon päätöshistoriastasi — näin sinun on helpompi tarkkailla kehitystäsi myös pidemmällä aikavälillä. Yhteenvetoympyröiden eri värit kertovat päätösjakauman eri kategorien välillä, joten voit nopeasti nähdä minkä kategorian päätökset jäävät esimerkiksi eniten kesken. Tämän sivun kautta voit myös tarvittaessa poistaa vanhoja tai vahingossa tehtyjä päätöksiäsi.

Pelin omat tiedot -sivulla voit nyt lisäksi muuttaa nimimerkkiäsi, sähköpostiasi sekä salasanaasi. Tällä sivulla voit myös poistaa käyttäjätilisi, mikäli et halua enää käyttää palvelua.

Etusivun artikkelit ovat nyt entistä selkeämmin yhteydessä niin Oma Päätös -peliin ja Faktat-osuuteen. Artikkeleihin on tehty uudenlaiset linkitykset, joiden kautta pääset kokeilemaan niihin liittyviä päätöksiä tai lukemaan aiheesta asiantuntijatietoa.

Artikkelien kirjoittajat tulevat nyt tutummiksi kirjoittajakuvausten ja -kuvien kautta. Näin saat paremman kuvan siitä, minkälaisista lähtökohdista tekstejä on kirjoitettu.

Faktat-osiota on laajennettu ja tarkennettu merkittävästi. Tarkoituksenamme on luoda siitä blogitekstien tukena toimiva laajamittainen tietopankki kaikesta elämänhallintaan liittyvästä.

Miten hyvin olemme sinusta onnistuneet Pieni Päätös Päivässä -sivuston toteutuksessa? Auta meitä kehittämään Pieni päätös päivässä -verkkopalvelua vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen. Se vie vain hetken.

Kiitos! :)

Avaa kysely tästä

Julkaistu:
Jaa muille:
Tilaa kirjoittajan syöte
  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *