Stressi hallintaan

Mennyt syksy on ollut stressaava. Töitä riittää sekä palkallisena että vapaaehtoisena. Joululoman lähestyessä on hyvä hetki pysähtyä ja löytää uusia tapoja rentoutua.

Perusasioiden pitää tietenkin olla kunnossa – stressi kasvaa turhan suureksi, jos ei nuku riittävästi, syö säännöllisesti ja harrasta mukavaa liikuntaa. Joskus se ei kuitenkaan riitä, ja tarvitaan järeämpiä aseita.

Rentouslupaus

Soitin Pieni päätös päivässä -palvelun kumppanijärjestöön, Mielenterveyysseuraan ja kyselin vinkkejä stressinhallintaan. Minut ohjattiin Vahvistamoon, mistä poimin muutaman rentoutuskeinon. Pieni uudenvuodenpäätökseni on kokeilla menetelmiä viikko kerrallaan ja raportoida kokemuksistani tänne.

  1. Rentoutumishengitys
  2. Pitkä rentoutus
  3. Jooga
  4. Viimeisellä viikolla teen Irti stressistä -tehtävän kohdat 1-5

Lue lisää

Kirjoittaja: Cecilia Bergström

Julkaistu:
Jaa muille:
Tilaa kirjoittajan syöte
  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Yogan avulla stressitön elämäntapa alkaa olla vallitseva olotila ja lukemalla siitä todella nauttii. <<<<<<<<wayne Dyerin teokset,Esko Valtaoja,Lasse Lehtinen:"Minä ja Thatcher" sekä lukuisat muut kirjailijat,psykologit,psykiatrit ja toimittajat(kuten esim. Anja Angel)ovat krjoittaneet erinomaisia,hauskoja kirjoja,joista on apua paljon.