Vitamix on tehokkain tehosekoitin markkinoilla

Tehosekoittimien Chevrolet on kulinaristin urheiluauto

Moottorin kissamainen kehrääminen muuttuu murinasta eläimelliseksi karjumiseksi. Formula-kisan lähtöruudukkoon on kurvannut tehosekoittimien Chevrolet, urheiluauto suoraan jenkeistä.

Auto lähtee kisaan kärkipaikalta. Se jätti jo aika-ajossa muut kauaksi jälkeen. Menopelin sydämessä sykkii kahden hevosvoiman moottori. Moottoriin on kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä, joka pilkkoo ihan mitä vain palasiksi. Jyvistä voi tehdä omaa vehnäjauhoa. Sekoittamalla pakastemarjoja ja juoksevaa jogurttia saa kaupallisen tason frozen yogurtia. On jopa nähty, kun se tekee kivistä hiekkaa.

Katsotaanpa kuka ajaa tänään Vitamixin puikoissa.

Joel Kanerva on raaka- ja vegeruokaharrastaja, joka on ajanut tällä kaudella jo muissakin talleissa. Useamman kauden ajan olemme huomanneet hänessä runsasta intoa lajiin. Joel on ollut innokas vieras ruokablogisivuilla. Hyvin alkaneet kisat ovat vain ikävästi päättyneet keskeytyksiin.

Tänään meininki näyttää erilaiselta. Kun muut menopelit kurvaavat avausmutkaan, he ottavat jonkin kolmesta nopeudesta. Vitamixissä on yksitoista erilaista nopeutta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pienillä nopeuksilla voi napata varikolta mukaasi guacamolea, jossa on rakennetta. Suurilla nopeuksilla laite hienontaa rakenteen silkkisemmäksi kuin millään muulla menopelillä.

Vitamix selviää kisasta toiseen ilman ongelmia. Se säilyy ehjänä kelillä kuin kelillä. Samalla kun käyt pokkaamassa kisan ykköspalkinnon Grand prixistä toiseen, saat paljon kateellisia kilpakumppaneita. Vihamiehet alkavat vihjailla, että vaihdekeppisi olisi muka pieni.

Mutta tämä on vain kateellisten puhetta. Voit tuulettaa voittajana maalissa, terveempänä ja kauniimpana. Saat lisää elinvuosia, kun syöt terveellisesti vain sellaisia raaka-aineita, jotka tunnet. Mansikat ovat omasta maasta ja soijajogurtti valmistettu itse soijapavuista.

Caterhamilla köröttelevä kilpakuski ei tajua, että Vitamix oikeasti voi muuttaa tavan laittaa ruokaa. Ravintolatason kukkakaalikeitto maistuu vieläkin paremmalta, kun tietää, että muissa talleissa ei syödä mitään näin hyvää. Onhan 700 euroa iso sijoitus, mutta vuodessa rikki menevät menopelit maksavat satasen. Vitamixillä on 7 vuoden takuu.

Enää en pelkää ruokablogisivujen Monaco-tason reseptejä. Keittiöni kehräävä tiikeri on lisännyt itseluottamustani ja keittiöni laatutasoa. Samalla minäkin olen parempi ihminen.

Faktat

Julkaistu:
Jaa muille:
Tilaa kirjoittajan syöte
  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *