Uudenvuodenlupauksien vallankumous!

Alkuvuosi on aina hyvää aikaa tutkailla kanssaihmisiä ja tehdä havaintoja siitä, kuinka erilaisin tavoin ihmiset yrittävät potkia itseään poluille, joilta toivoisivat itsensä jonain päivänä pysyvästi löytävän.

Mediassa todetaan vuodesta toiseen, että uudenvuodenlupaus esimerkiksi liikunnan aloittamiseksi on heppoistakin heppoisempi pohja. Uudenvuodenlupauksista on tullut nykyisin synonyymi erilaisille lakoille ja kertarysäys –muutoksille.

Kuurit, dieetit, teemakuukaudet, lakot ja kokonaisvaltaiset rajoitukset ovat harvoin tie pysyvään muutokseen tai ryhdistäytymiseen. Moni varmasti tilaa ylilyövillä rajoituksilla itselleen myös ylilyöviä repsahduksia. Innostus tyrehtyy ymmärrettävästikin nopeasti, jos arkensa yrittää yhdellä kertaa heittää täysin ympäri.

Älä siis tieten tahtoen kampita itseäsi liian radikaaleilla keinoilla ja ehdottomuudella vaan muuta tänä vuonna uudenvuodenlupauksien merkitys! Omaksu aidosti mentaliteetti, jonka mukaan pienikin muutos on hyvästä, kevyesti on hyvä aloittaa ja hitaasti hyvä tulee! Määränpäähäsi pääset sitä suuremmalla todennäköisyydellä, mitä huolellisemmin valitset keinot sen saavuttamiseksi!

Tee uudenlainen uudenvuodenlupaus täällä!

Julkaistu:
Jaa muille:
Tilaa kirjoittajan syöte
  • Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *