Saksanpähkinät

Aivojen muotoiset saksanpähkinät ovat superruokaa, joiden pitäisi olla osa ruokavaliotasi joka päivä. Pähkinät ovat erittäin hyviä aineenvaihdunnalle, koska ne ovat runsaasti ravintoaineita. Lisäksi he voivat saada sinut näyttämään nuoremmalta. Pähkinöiden hyvyys yleensä on juurtunut perinteisiin ja nyt löydetty uudelleen nykyaikaisen tieteellisen tutkimuksen validoinnin ansiosta. Kourallinen pähkinöitä (40 grammaa) päivässä voi vähentää sydänsairauksien riskiä. Pähkinät tarjoavat paitsi pähkinöiden edut, mutta niillä on yleensä ainutlaatuinen ero siitä, että ne ovat runsaasti arvokkaita rasvoja- omega-3-rasvoja (sellaisia ​​kuin kalassa ja pellavassa).
Tässä on, kuinka vain neljä saksanpähkinää päivässä voi pitää lääkärin loitolla.

Pitkäikäisyys

1. Pitkäikäisyys

Pähkinät auttavat sinua elämään pidempään estämällä sydänsairauksia, diabetesta ja syöpää. On tutkittu, että nämä syötävät siemenet vähentävät riskiä kuolla syöpään 40% ja 55% sydän- ja verisuonitauteihin. Pähkinät, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, kuten Omega-3-rasvahappoja, auttavat alentamaan huonoa kolesterolia (LDL) ja lisäämään hyvää kolesterolia (HDL).

2. Nuorempi sydän

Ihmisten, joilla on sydänsairaus, tulisi ottaa saksanpähkinöitä useiden verisuonietujen saamiseksi. Aminohappo L-arginiini sisältää paljon saksanpähkinöitä, mikä auttaa vähentämään sydänpysähdysten mahdollisuutta. Vain neljän saksanpähkinän syöminen päivässä on osoittautunut nostavan elimistössäsi alfa-linoleenihapon (ALA) pitoisuutta, joka on tulehdusta ehkäisevä aine, joka auttaa estämään patologisten verihyytymien muodostumista.

3. Estää diabeteksen

Tyypin 1 diabeteksessa elimistö ei tuota insuliinia, kun taas tyypin 2 diabeteksen tapauksessa elimistö ei tuota tarpeeksi insuliinia tai solut muuttuvat vastustuskykyisiksi insuliinille. Naisilla, jotka syövät saksanpähkinöitä kolme kertaa viikossa, on vähemmän mahdollisuuksia sairastua tyypin 2 diabetekseen. Tyypin 2 diabetesta sairastavilla ylipainoisilla aikuisilla, jotka söivät neljä saksanpähkinää päivittäin, insuliinitaso laski merkittävästi verrattuna niihin, jotka eivät syöneet.

4. Ehkäisee syöpää

Äskettäinen tutkimus osoitti, että saksanpähkinöiden saaneilla hiirillä oli pienemmät mahdollisuudet sairastua syöpään kuin niillä, jotka olivat säännöllisellä ruokavaliolla. Kasvainten koko, joka muodostui hiirille, joille annettiin säännöllisesti saksanpähkinöitä, oli paljon pienempi verrattuna niihin, jotka eivät saaneet. Siksi saksanpähkinöiden päivittäinen syöminen voi pienentää mahdollisuuksiasi sairastua syöpään.

5. Hyvä hiuksille ja iholle

Pähkinät sisältävät runsaasti B7 -vitamiinia (biotiinia), joka parantaa hiusten, ihon ja kynsien laatua. Biotiini auttaa ihoa torjumaan radikaaleja vaurioita ja ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä. Ihmisten, jotka kamppailevat ennenaikaista hiustenlähtöä ja heikkoja kynsiä vastaan, ehdotetaan lisäävän saksanpähkinöiden saantia.

Siittiöiden laatu

6. Siittiöiden laatu

Nuoret miehet, jotka syövät 2,5 unssia pähkinää, ovat ilmoittaneet, että heillä on parempi siittiöiden laatu kuin niillä, jotka eivät syö. Tutkimukset ovat osoittaneet, että miesten ruokavalio ja elämäntapa vaikuttavat heidän hedelmällisyyteensä. Tutkimukset osoittavat myös, että miehet, jotka valittivat alhaisesta siittiöiden määrästä, olivat myöhemmin vakuuttuneita siitä, että tyydyttyneet rasvat paransivat heidän tilannettaan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here